MITTAPUU

RAKENNUS JA SANEERAUS SEKÄ KALUSTUS

TOTEUTAMME HUONEISTOJEN SEKÄ TOIMISTOJEN JA LIIKETILOJEN MUUTOKSET JA saneeraukset

RAKENNUS JA SANEERAUS

Optimaalisen tilan luominen on erikoisalaamme,
kalusteita ja rakentamista myöten.

Kunnollisilla tilaratkaisuilla luodaan parempaa viihtyisyyttä kotiin ja vapaa-ajan asuntoihin, sekä hyvinvointia, työtehoa ja luovuutta työpaikalle. Kun keittiö, koti tai vaikkapa toimistotilat kaipaavat astetta parempaa saneerausta ja uutta ilmettä, on Mittapuu erinomainen toteuttaja koko remontille.

Toteutamme toimisto, työtila, huoneisto ja omakotitalo -remontteja kalustetoimitustemme yhteydessä. Olemme remontoineet huomattavan määrän asuntoja, toimialueemme on ollut pääasiassa Helsinki, Espoo, Kauniainen, Kirkkonummi, Vantaa sekä Sipoo, saneerausprojekteja on tarvittaessa tehty pääkaupunkiseudun ulkopuolellekin. Keittiö, kylpyhuone, sauna, kotitoimisto, työskentelytila sekä pienemmätkin pintaremontit ja myyntikunnostukset hoituvat kattavien kalustetoimitustemme ohessa.

Meillä on kokemusta monien sisustussuunnittelijoiden, arkkitehtien ja sisustusarkkitehtien suunnittelemien tilakokonaisuuksien toteutuksesta. Design, laatu ja tarkkuus ei rajoitu pelkästään kalusteisimme vaan laajenee kaikkiin tiloihin tarkkaan tehdyn rakennustyön myötä. Laadukkaan lopputuloksen toteutus, asiakkaan toiveiden sekä suunnitelmien noudattaminen, haasteiden ratkominen ja mitä erikoisimpienkin toiveiden toteuttaminen on meille arkipäivää.

Saat meiltä tarvittaessa kokonaisvaltaisen urakan aina suunnittelusta ja toteutuksesta loppusiivoukseen saakka. Mittapuulla on hyvä yhteistyöverkosto ja erityiskokemusta vaativistakin myös julkitilojen ja museoitujen kohteiden remontoinnista ja saneerauksesta, älä epäröi pyytää tarjousta.